Kaia 930 x 120

centrul cultural mioveni

SUPER CONCURS ÎN MIOVENI: CÂȘTIGĂTORII VOR AJUNGE ÎN PARIS ȘI PIACENZA

Sala de spectacole a Centrului Cultural Mioveni va găzdui duminică, 26 aprilie, de la ora 14, cea de a V-a ediție a Concursului Național, „Staruri pentru Italia”.

Citiți și: Argeș: Anunțul momentului despre cel mai așteptat Festival!

Evenimentul este organizat de Federația Star Music România, în parteneriat cu Centrul Cultural Mioveni și Centrul Cultural Pitești.

La concurs vor participa tinere talente, câștigătorii urmând să reprezinte România la două concursuri internaționale: în Paris, Franța, între 30 mai și 1 iunie, și Piacenza, Italia, între 22 și 30 august anul acesta.

Citiți și: A fost vis! Cei mai în vogă artiști, spectacol cum nu s-a mai văzut!

Participanții vor concura pe diferite secțiuni: muzică (ușoară, populară, etno, doine, balade, colinde, petrecere, romanțe, clasică, corală, religioasă, instrumentală), dans, teatru, poezie, pictură, desen, sculptură, grafică, caricatură, foto-video, umor, epigrame, ecologie, modelling, sport (demonstrativ) și datini, tradiții și obiceiuri ale românilor sau etniilor din România.

Cei care doresc să se înscrie o pot face la numărul de telefon 0744.234.744, la adresa de email federatiastarmusicromania@yahoo.ro sau în ziua concursului, la Centrul Cultural Mioveni.

New Profesional Consult-555×222
570 X 90 POSADA 3