930×122 CAPRA 5

centrul cultural mioveni

SUPER CONCURS ÎN MIOVENI: CÂȘTIGĂTORII VOR AJUNGE ÎN PARIS ȘI PIACENZA

Sala de spectacole a Centrului Cultural Mioveni va găzdui duminică, 26 aprilie, de la ora 14, cea de a V-a ediție a Concursului Național, „Staruri pentru Italia”.

Citiți și: Lume-luminată la Mioveni! Spuma elitelor ajunge în oraș: Ce se întâmplă

Evenimentul este organizat de Federația Star Music România, în parteneriat cu Centrul Cultural Mioveni și Centrul Cultural Pitești.

La concurs vor participa tinere talente, câștigătorii urmând să reprezinte România la două concursuri internaționale: în Paris, Franța, între 30 mai și 1 iunie, și Piacenza, Italia, între 22 și 30 august anul acesta.

Citiți și: Petrecere ca-n zilele bune la Mioveni!

Participanții vor concura pe diferite secțiuni: muzică (ușoară, populară, etno, doine, balade, colinde, petrecere, romanțe, clasică, corală, religioasă, instrumentală), dans, teatru, poezie, pictură, desen, sculptură, grafică, caricatură, foto-video, umor, epigrame, ecologie, modelling, sport (demonstrativ) și datini, tradiții și obiceiuri ale românilor sau etniilor din România.

Cei care doresc să se înscrie o pot face la numărul de telefon 0744.234.744, la adresa de email federatiastarmusicromania@yahoo.ro sau în ziua concursului, la Centrul Cultural Mioveni.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3