930×122 CAPRA 5

Arges

mascati_descindere

SURPRIZĂ LA PERCHEZIȚIILE DE AZI DIN ARGEȘ! VEZI CE AU GĂSIT „MASCAȚII”!

În urma perchezițiilor care au avut loc în această dimineață polițiștii argeșeni au ridicat 20.800 de euro, 3.350 de lei, bani care ar putea proveni din infracțiuni, și 48 de mc de material lemnos pentru care nu existau documente de provenienţă. De asemenea, au depistat 3 instalaţii artizanale de tip gater de prelucrat şi debitat material lemnos care funcţionau ilegal, precum și 46 de butoaie din lemn, de diferite capacităţi.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Marea și neplăcuta surpriză a fost că la una dintre locuințele percheziţionate poliţiştii au găsit un exemplar de căprior ţinut în captivitate. A fost întocmit dosar de cercetare penală pentru nerespectarea prevederilor legale referitoare la protejarea fondului cinegetic.

În baza unor mandate de aducere, 19 persoane au fost conduse la sediile Poliţiei din Câmpulung şi Piteşti. Cele 19 persoane sunt cercetate pentru şantaj, camătă şi fals în declaraţii, respectiv pentru tăiere ilegală și furt de material lemnos și complicitate la tăiere ilegală şi furt de material lemnos. Faţă de 7 persoane a fost luată măsura reţinerii pentru 24 ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie propusă arestarea preventivă a acestora. Alte 12 persoane sunt cercetate în stare de libertate.

Citiți și: Aroganța puterii: Când se promite totul și se oferă nimic

Amintim că 23 de percheziţii domiciliare au avut loc astăzi la locuinţele din județul Argeș ale unor persoane bănuite de camătă, şantaj, fals în declaraţii, furt din locuinţe şi case de vacanţă, tăiere ilegală de material lemnos, complicitate la tăiere ilegală şi sustragere de material lemnos. Acţiunea polițiștilor argeșeni a vizat două grupări infracţionale. Perchezițiile s-au desfășurat în cadrul unor dosare penale instrumentate de Poliţia Piteşti şi de Poliția Câmpulung Muscel. Din cercetări a reieşit faptul că, începând din anul 2011 şi până în prezent, persoanele bănuite ar fi adus un prejudiciu patrimoniului privat estimat până acum la aproximativ 150.000 de lei. La acţiune au prticipat peste 100 de poliţişti din Poliția Argeş, din structurile de investigații criminale și de ordine publică, ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, precum şi jandarmi. În cauză a existat sprijin de specialitate din partea S.R.I. şi DIPI. (Foto: Arhivă)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3