930 x122 grota rece

Arges

SUSPECȚI DE FURTURI DIN LOCUINȚE, CĂLCAȚI DE „MASCAȚI”: PERCHEZIȚII ÎN PITEȘTI, MIOVENI ȘI ȚIȚEȘTI

În urma percheziţiilor făcute în această dimineaţă în județul Argeş, mai exact în municipiul Piteşti, orașul Mioveni şi comuna Ţiţeşti, poliţiştii au ridicat trei computere şi echipamente periferice ale acestora, parchet laminat, bormaşini şi alte unelte electrice. Șase persoane bănuite că au furat toate acestea din locuinţe au fost conduse la audieri.

Citiți și: Ca-n filmele de acțiune! Puși la pâmânt și încătușați pentru fapte grave

Acţiunea, desfășurată în cadrul unor dosare penale instrumentate de Poliția Câmpulung Muscel, a vizat persoane suspectate că de la începutul anului şi până în prezent ar fi sustras mai multe bunuri din locuinţe din Ţiţeşti, Bălileşti, Stâlpeni şi Vlădeşti, prejudiciul ridicându-se la peste 20.000 de lei.

La percheziții au participat mai bine de 30 de poliţişti din Câmpulung și Mioveni, de la Serviciul de Investigaţii Criminale şi Serviciul Criminalistic Argeş, precum şi echipe ale Serviciului pentru Acţiuni Speciale („mascații”). (Foto: Captură video Poliția Română)

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3