EcoMoto 930×122

alcool

SUTE DE ȘOFERI, TRAȘI PE DREAPTA. DOSARE PENALE PE DRUMURILE DIN ARGEȘ

Sute de șoferi, trași pe dreapta. Dosare penale pe drumurile din Argeș.

Citiți și: Atenție șoferi! Se dau amenzi și în aceste locuri!

În ultimele 48 de ore, poliţiştii Serviciului Rutier Argeş şi ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti din județ au dat peste 270 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 90.000 de lei.

De asemenea, au reținut în vederea suspendării dreptului de circulație 26 de permise de conducere și au retras 6 certificate de înmatriculare.

Citiți și: ”Benzinarii” nu se mai satură! Șoferi revoltați!

Sunt și șoferi care s-au ales cu dosar penal după ce au fost prinși băuți la volan, riscând acum închisoare de la 1 la 5 ani sau amendă.

Unul dintre ei, în vârstă de 31 de ani, din comuna Bascov, a fost oprit în trafic în seara zilei de 15 noiembrie 2019 pe DN 7C, pe raza localității sale de domiciliu. Avea o alcoolemie de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Și aseară un alt șofer conducea băut pe DN 65, în comuna Albota. În vârstă de 29 de ani, din Drăgănești (județul Vâlcea), șoferul avea o alcoolemie de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90