Donaris 930 x 122

alcool

SUTE DE ȘOFERI, TRAȘI PE DREAPTA. DOSARE PENALE PE ȘOSELELE DIN ARGEȘ

Sute de șoferi, trași pe dreapta. Dosare penale pe șoselele din Argeș. În ultimele 44 de ore, poliţiştii Serviciului Rutier Argeş şi ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti din județ au dat aproape 380 de amenzi, însumând peste 92.000 de lei.

Citiți și: Pușcărie și amendă uriașă pentru acest comportament în trafic!

De asemenea, polițiștii au reținut în vederea suspendării dreptului de circulație 17 permise de conducere și au retras 16 certificate de înmatriculare.

Polițiștii rutieri au deschis și dosare penale pe numele unor șoferi care conduceau sub influența băuturilor alcoolice.

Citiți și: Ce faci dacă găsești mașina lovită în parcare?

Astfel, un șofer în vârstă de 54 de ani, din Câmpulung Muscel, a fost prins ieri pe strada Emil Gârleanu din localitatea sa de domiciliu conducând un autoturism Dacia Sandero deși avea o alcoolemie de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot ieri, șoferul unui autoturism Opel circula pe drumul județean 731, în comuna Corbi, cu o alcoolemie de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ca și în primul caz, bărbatul, de 46 de ani, din Pitești, s-a ales cu dosar penal.

Fiecare dintre cei doi riscă acum închisoare de la unu la 5 ani sau amendă. (Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90