930×122 CAPRA 5

a1

TAMPONARE, TRAFIC RESTRICȚIONAT

UPDATE (ORA 14:10): Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza unui accident rutier, este oprită circulaţia pe prima bandă a DN 65 Piteşti– Slatina, la kilometrul 97, în zona comunei argeșene Lunca Corbului. Accidentul, în care au fost implicate trei autoturisme, s-a soldat cu rănirea uşoară a unei persoane.

Citiți și: Se construiește un nou lot din această autostradă

Traficul se desfăşoară pe banda a doua a sensului de mers către Piteşti şi pe ambele benzi pe celălalt sens.

Se estimează că în 30-45 de minute circulaţia va reveni la normal. 

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Acum: Tamponare, trafic restricționat.

Pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, la kilometrul 36, pe sensul către Capitală, traficul rutier se desfăşoară îngreunat, doar pe banda de urgenţă.

Motivul este o tamponare în care au fost implicate două autotrenuri şi un autoturism.

Pentru a preveni producerea de astfel de evenimente nedorite, conducătorii auto sunt sfătuiţi de Poliția Rutieră să adapteze viteza de deplasare la condiţiile de drum, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte şi să nu bruscheze comenzile maşinii. (Foto: descriptiv) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3