930×122 CAPRA 5

amenda

TÂNĂRĂ ȘOFERIȚĂ DIN ARGEȘ, ASPRU SANCȚIONATĂ

Tânără șoferiță din Argeș, aspru sancționată. Mai mulți conducători auto au rămas ieri fără permis după ce radarul i-a înregistrat cu viteză excesivă pe șosele din județul Argeș.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Este și cazul unei tinere de 21 de ani din comuna Schitu Golești, oprită în trafic de polițiști pe DN 73, pe raza localității sale de domiciliu, după ce radarul a înregistrat-o circulând cu un autoturism cu 110 kilometri pe oră.

Polițiștii rutieri din Câmpulung Muscel i-au reținut permisul auto pentru 90 de zile și au amendat-o cu 1.305 lei.

Citiți și: Viața la bloc. Plăcerea care îți aduce o amendă de 3.000 de lei

Aceleași sancțiuni le-au primit un bărbat de 29 de ani din Bascov, care circula cu 108 kilometri pe oră pe bulevardul Nicolae Bălcescu din Pitești, un bucureștean de 46 de ani, înregistrat de radar cu 107 kilometri pe oră pe DN 65B și un șofer de 58 de ani din Băiculești, care conducea cu 103 kilometri pe oră pe DN 7C, pe raza localității sale de domiciliu.

Acesta din urmă era și băut, având o alcoolemie de sub 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. (Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90