Donaris 930 x 122

drumuri

TAXE PENTRU LUCRĂRI ÎN APROPIERE DE DRUMURILE JUDEŢENE

Autorităţile au instituit taxe pentru persoanele fizice şi juridice care fac diverse lucrări în apropierea drumurilor judeţene.

Citiți și: Anunțul dimineții: neplăceri în trafic, restricții pentru șoferi

Astfel, valoarea acordului pentru amplasarea de instalaţii aproape de drumurile judeţene este de 256 de lei, iar acordul pentru amplasarea de panouri publicitare, de 322 de lei.

Eliberarea avizului special de transport costă 256 de lei. În cazul în care mijlocul de transport necesar deplasării la locul în care se va executa lucrarea pentru care se solicită acord/autorizaţie este asigurat de administratorul drumului, se va percepe o taxă de 0, 5 lei/km. Dacă solicitantul acordului/autorizaţiei doreşte eliberarea acestuia în regim de urgenţă (în 24 de ore de la depunerea cererii), administratorul drumului percepe o taxă suplimentară de 50%.

Citiți și: Milioane de români scutiți de taxe! Anunț fabulos

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90