930X122 MAIA

amenzi

TAXIMETRIST ARGEȘEAN, SANCȚIONAT DRASTIC

240 de sancțiuni contravenționale, însumând 50.000 de lei, au fost date în ultimele 24 de ore de către poliţiştii Serviciului Rutier Argeş şi ai structurilor de poliţie rutieră din muncipiile și orașele județului.

Citiți și: ISU Arges angajează șoferi! Salariul ajunge la 5.632 de lei!

De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 19 permise de conducere și retrase 11 certificate de înmatriculare.

Printre abaterile sancționate s-a numărat viteza excesivă. Doi șoferi de autoturisme au primit amenzi și au rămas temporar fără permis după ce radarul i-a înregistrat ieri pe DN 73, pe raza localității Schitu Golești, cu viteză peste limita legală.

Citiți și: Amendați pentru că au jucat jocuri de noroc și au băut alcool în stradă

Unul dintre ei este taximetrist. Are 48 de ani și este din municipiul Câmpulung Muscel. Conducea cu 113 kilometri pe oră, având și pasageri în mașină, potrivit Biroului de presă al Poliției Argeș.

Tot din Câmpulung este și cel de al doilea șofer vitezoman sancționat, care conducea un Audi. Are 24 de ani și a fost înregistrat de radar cu 118 kilometri pe oră.

Fiecare a primit o amendă de 1.305 lei. În plus, ambilor li s-a suspendat pentru 90 de zile dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. (Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90