NOR CURIER 930X122

control

TAXIMETRIȘTI AMENDAȚI AZI ÎN PITEȘTI

Agenţi ai Serviciului Siguranţă Rutieră de la Poliția Locală Pitești i-au controlat astăzi pe taximetriști. Au fost verificați 80 de taximetriști din stații din cartierele Trivale și Găvana, din zona Spitalului Județean de Urgență și de pe strada Ion Câmpineanu.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Polițiștii locali au verificat documentele necesare pentru practicarea taximetriei, modul în care taximetriștii parchează sau staţionează și dacă aceștia respectă locurile prevăzute de lege.

Pe parcursul a două ore de controale au fost date 12 amenzi, în valoare totală de peste 1.700 de lei. Printre altele, amenzile au fost pentru lipsa autorizației taxi sau a ecusonului de taximetrist.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

„Aceste acţiuni vor fi desfăşurate săptămânal de agenţii noştri, pentru a asigura un climat de siguranţă a traficului rutier, cât și a celui pietonal.”, anunță Poliția Locală Pitești.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90