EcoMoto 930×122

centrul cultural mioveni

TEAM ȘI CENTRUL CULTURAL MIOVENI, DONAȚII PENTRU FAMILII NEVOIAȘE

După cum v-am informat la timpul respectiv, vinerea trecută TEAM Mioveni, în parteneriat cu Centrul Cultural Mioveni, a organizat un spectacol caritabil.

Citiți și: Petrecere ca-n zilele bune la Mioveni!

În urma evenimentului, au fost strânse fonduri pentru a ajuta câteva familii nevoiașe din oraș în apropierea sărbătorilor pascale. De asemenea, donațiile au fost strânse și prin intermediul cetățenilor generoși din Mioveni, acestea constând în alimente, haine și jucării.

Astăzi reprezentanți ai TEAM Mioveni și ai Centrului Cultural Mioveni au vizitat patru familii nevoiașe, pentru a le înmâna alimentele și hainele. Atât părinții, cât și copiii din familiile respective au primit donațiile cu bucurie, mulțumiți că vor putea petrece cu zâmbetul pe buze sărbătorile pascale.

Citiți și: Managerul Centrului Cultural Mioveni atrage sponsorizări de zeci de mii de euro!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90