930 pe 122 COSTACHE

autism

Tinerii conservatori au confecționat decorațiuni de Crăciun pentru copiii cu autism

Tineretul Conservator Argeş, împreună cu Organizaţia de Femei a PC, s-a alăturat campaniei „Descoperind un zâmbet”, iniţiată de Asociaţia Părinţilor Copiilor cu Autism din județ.

Citiți și: Argeș, 2023: Zeci de copii merg pe jos, prin pădure, pentru a ajunge la școală!

Tinerii, aflaţi sub coordonarea lui Codruţ Matei, preşedintele TC Argeş, au confecţionat săptămâna trecută la sediul partidului decoraţiuni de Crăciun, pe care le-au adus la chioşcul închiriat de asociaţie în Piața Primăriei din Pitești. Ornamentele constau în felicitări, coroniţe din conuri şi crenguţe de brad şi suporturi pentru lumânări. Toate urmează să fie comercializate în cadrul Târgului de Crăciun în vederea strângerii de bani în plus pentru copiii bolnavi.

„Ne bucurăm că prin implicarea noastră şi a Organizaţiei de Femei a Partidului Conservator putem să-i ajutăm pe copiii cu autism. Am dăruit asociaţiei câteva ornamente de Crăciun confecţionate de membrii organizaţiei de tineret şi sperăm ca acestea să se vândă foarte repede, mai ales că sărbătorile se apropie. Din câte am văzut, preţurile nu sunt deloc ridicate, iar trecătorii pot să cumpere câte un astfel de simbol, de care se vor folosi în perioada următoare, făcându-le, în același timp, şi o bucurie copiilor. Sâmbătă vom participa împreună cu Organizaţia de Femei şi la serbarea care va avea loc la sediul Asociaţiei Părinţilor Copiilor cu Autism din Argeş, acolo unde vom le împărți cadouri celor mici”, declară Codruţ Matei, preşedintele TC Argeș.

Citiți și: Șocant! O mamă s-a aruncat de la etaj cu copiii ei. Unul a murit, celălalt e în stare gravă

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

New Profesional Consult 570×90