NOR CURIER 930X122

agarda de mediu

TOXIC ÎN BRADU! AUTORITĂȚILE, ÎN ALERTĂ

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase și comisarii de la Comisariatul Judeţean Argeş al Gărzii de Mediu au făcut ieri un control la SC Perfect Metal SRL din comuna Bradu.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Potrivit Biroului de Presă al Poliției argeșene, au fost găsite 366 de tone de deşeuri periculoase şi nepericuloase aflate în 8 containere metalice (gudroane, uleiuri, asfalturi, medicamente expirate, șlam, etc.) „faţă de care reprezentanţii societăţii nu au luat măsuri de eliminare.”, conform sursei citate. Societatea ar fi trebuit să aibă încheiat un contract cu o firmă specializată în depozitarea și distrugerea deșeurilor periculoase.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ”neluarea măsurilor de eliminare totală a substanţelor şi preparatelor periculoase care au devenit deşeuri, conform prevederilor art. 98 alin. 5 lit. b din OUG 195/2005.” Poliția continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale, anunță Biroul de Presă al instituției. (Foto Arhivă: observatorulph.ro)

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3