NOR CURIER 930X122

ambulanta

TRAGEDIE ÎN AMBULANȚĂ

Tragedie în ambulanță. Echipajele SMURD din județul Argeș au intervenit ieri la 44 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă. La 8 dintre cazuri s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. Informația ne-a fost furnizată în urmă cu puțin timp de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș. Vă prezentăm o sinteză a celor mai importante intervenții.

Citiți și: Predare de ștafetă în Argeș: Nepotul preia conducerea unei companii gigant

Ora 9:52 – Un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș a intervenit în comuna Cicănești, în satul Bărăști, pentru preluarea unui bărbat în vârstă de 75 de ani cu politraumatisme. Pe timpul transportului cu ambulanța, bărbatul a intrat în stop cardio-respirator. S-a început efectuarea manevrelor de resuscitare și s-a cerut sprijinul unui echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță, care a continuat manevrele, dar fără rezultat. Bărbatul a murit.

Ora 12:10 – S-a intervenit cu un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat la o locuință de pe strada Calea Drăgășani, la o femeie de 81 de ani, care a intrat în stop cardio-respirator. S-au făcut manevre de resuscitare și s-a cerut sprijinul echipajului SMURD de terapie intensivă mobilă, care a continuat manevrele. Femeia a fost transportată la spital, cu manevre de resuscitare în curs.

Citiți și: Acesta este puștiul care a băgat în mormânt un preot din Argeș!

Ora 17:29 – Încă un deces! Un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș a acționat în comuna Băiculești, pentru salvarea unui bărbat de 53 de ani, victimă a unui accident rutier pietonal, care se afla în stop cardio-respirator. În ciuda manevrelor de resuscitare, la care a participat și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță, bărbatul a decedat. Amănunte despre acest caz, AICI. (Foto: Arhivă)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90