Donaris 930 x 122

cantemir

TRAGEDIE! UN ELICOPTER SMURD S-A PRĂBUȘIT

Astăzi, dincolo de ora 14, un elicopter de la SMURD (Inspectoratul pentru Situații de Urgență) Iași s-a prăbușit într-o localitate (Haragâș) din raionul Cantemir din Republica Moldova, nu departe de granița cu România, într-o pădure, potrivit PRO TV Chișinău.

Citiți și: Alertă: Cutremur într-o zonă neobișnuită. Avertisment seismic!

Cel puțin o persoană a murit, iar alte trei sunt căutate. Conform sursei citate, în elicopter se aflau pilotul, copilotul, un medic și un paramedic SMURD. Aceeași sursă precizează că elicopterul zbura către Cahul (Republica Moldova) pentru a prelua un pacient pe care să-l transporte la un spital din Chișinău, capitala Republicii. Echipajul de pe elicopter s-ar fi aflat la cea de a doua misiune pe care o avea astăzi de îndeplinit în Republica Moldova. Cauza urmează să fie stabilită. La fața locului vremea era nefavorabilă și ploua.

UPDATE 1: Publika.md – 4 persoane au murit în accidentul de elicopter.

Citiți și: Accident frontal grav, lângă Pitești, acum! Intervenție de urgență!

UPDATE ORA 2: Digi24 – În elicopterul de la SMURD Iași se aflau pilotul, copilotul, un medic și un asistent medical (aceștia din urmă, angajați ai Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” din Iași). Trei cadavre sunt carbonizate, potrivit Digi24.

UPDATE 3: Ministerul Afacerilor Interne a anunţat identitatea celor care au decedat: Doru Gavril – pilot (53 de ani, împuternicit comandant al Unităţii Speciale de Aviaţie Iaşi), Voicu Şocae – copilot (36 de ani, angajat în Ministerul Afacerilor Interne), Mihaela Dumea – medic (39 de ani) şi Gabriel Sandu – asistent medical (38 de ani). (Foto: Arhivă)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90