NOR CURIER 930X122

pitești-curtea de argeș

TRANSPORT ILEGAL ÎNTRE PITEȘTI ȘI CURTEA DE ARGEȘ

Transport ilegal între Pitești și Curtea de Argeș. Un șofer a fost sancționat de polițiștii municipiului Curtea de Argeș pentru că transporta contra cost persoane fără să aibă autorizație legală în acest sens.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Șoferul efectua transport de călători pe ruta Pitești-Curtea de Argeș, potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliție Județean.

Bărbatul, în vârstă de 52 de ani, din Curtea de Argeș, a primit o amendă de 1.000 de lei. În plus, i-au fost reținute plăcuțele cu numerele de înmatriculare și certificatul de înmatriculare în vederea suspendării dreptului de a folosi autovehiculul pe o perioadă de 6 luni.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Amintim că, zilele trecute, ne-am exprimat surprinderea cu privire la faptul că Poliția argeșeană condusă de Tudorel Pieleanu (foto) acționa exclusiv pe traseul Pitești-Mioveni împotriva taximetriei-pirat, ca și cum aceasta ar fi singura rută din județ cu astfel de probleme (subiectul pe larg poate fi citit aici).

Mai avem o nedumerire: de ce Poliția lui Pieleanu nu controlează și microbuzele maxi-taxi de pe traseele interjudețene? Cititorii ne semnalează cazuri de microbuze supraîncărcate, cu un număr de călători peste cel legal admis.

Îi rugăm pe toți cei care știu sau care se confruntă cu astfel de situații să ne trimită pe adresa redacției fotografii sau/și filme cu microbuze maxi-taxi supraîncărcate, cu precizarea rutei și a datei. Ne puteți trimite informații sau imagini în acest sens, care pot deveni o știre, pe pagina de facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro și pe WhatsApp, la numărul de telefon 0733.797.066. (Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3