Donaris 930 x 122

pdl

Uite cu ce mașină a venit Predoiu în Pitești! VEZI GALERIE FOTO!

Dacă primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a sosit în Pitești mai devreme decât ora programată, Cătălin Predoiu a întârziat.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Prim-vicepreședintele PDL, fost ministru al Justiției, a venit la întâlnirea electorală de astăzi cu democrat-liberalii argeșeni cu o mașină japoneză, Toyota Avensis. Nu condusă de el. Predoiu a avut la dispoziție un șofer.

Falcă l-a așteptat în stradă, alături de președintele PDL Argeș, deputatul Cătălin Teodorescu, de secretarul general al filialei, Dan Bica, de liderul PDL Pitești, Mihail Tudor, și de primarul orașului argeșean Costești, Ion Baicea. Cătălin Predoiu și Gheorghe Falcă au intrat apoi împreună în clădirea nouă a Muzeului Județean, acolo unde s-au întâlnit cu democrat-liberali argeșeni în cadrul campaniei electorale interne pentru desemnarea candidatului PDL pentru funcția de președinte al țării.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3