Donaris 930 x 122

bogdan despescu

ULTIMA ORĂ! CUTREMUR ÎN POLIȚIE

Cutremur în Poliție. Cazul agentului de poliție acuzat de pedofilie produce schimbări majore în conducerea Poliției Române.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Cu puțin timp în urmă, ministrul afacerilor interne, Carmen Dan, a anunțat că a transmis primului-ministru solicitarea de demitere a șefului Poliției, Bogdan Despescu.

Acesta ar urma să fie înlocuit, la propunerea ministrului, cu Alexandru Cătălin Ioniță, actualmente director general al Direcției Generale Anticorupție (DGA). Ioniță va fi împuternicit de ministru cu titlu interimar la conducerea Poliției Române.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

De asemenea, ministrul Carmen Dan a mai cerut ca şeful de la Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei şi, respectiv, de la Control Intern din Brigada Poliţiei Rutiere București să facă un pas în spate, cu alte cuvinte să își dea demisia din funcții.

Despre cazul agentului de poliție reținut ieri pentru 24 de ore sub acuzația de pedofilie, amănunte AICI.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90