930×122 CAPRA 5

1b

ULTIMA ORĂ! LINIE DE AUTOBUZ DIN PITEȘTI, DESFIINȚATĂ

În urmă cu puțin timp, Publitrans Pitești a anunțat că va desființa linia de autobuz 1B. Măsura va intra în vigoare pe 1 ianuarie 2018.

Citiți și: E oficial! Autobuze Publitrans la Argeș Mall

„În urma studiului efectuat în ceea ce priveşte linia de transport 1B, a rezultat că aceasta nu satisface caracterul său de utilitate şi interes public, având un grad redus de încărcare şi, prin urmare, o cerere redusă, rezultând în medie un număr de 5 călători pe cursă.

Reamintim faptul că linia 1B a fost înfiinţată pe data de 01.03.2017, dorindu-se asigurarea transportului şi pentru zona de est a oraşului.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Călătorii cărora li s-au eliberat abonamente pe traseul liniei 1B în cursul lunii decembrie pot solicita restituirea sumelor de bani reprezentând contravaloarea abonamentului.

Rămânem deschişi în ceea ce priveşte orice transport în zonă.”, precizează Publitrans, societatea de transport local de călători a municipalității Pitești.

Amintim că 1B lega Centrul de zona de jos a orașului, pe traseul Vivo! Pitești – hotel Ramada – bariera CFR – strada Maternității, pe lângă Centrul de Diagnostic și Tratament către Colegiul „I.C. Brătianu” – Muzeul Județean – Agenția de Mediu – Rectoratul Universității Pitești – Biserica Evanghelică – Bazinul Olimpic – Vivo! Pitești.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3