New Profesional Consult 930 x 122

angajat

UN ANGAJAT DE LA APĂ CANAL A AJUNS LA TERAPIE INTENSIVĂ

Un angajat de la Apă Canal a ajuns la Terapie Intensivă. Bărbatul din Costești, în vârstă de 40 de ani, diagnosticat cu meningită virală și internat pe 20 aprilie 2019 în Secția Anestezie și Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului Județean de Urgență din Pitești este angajat al societății Apă Canal 2000 S.A.

Citiți și: Se oprește apa în Pitești. Aceste zone sunt afectate!

Contactat de ePitești, directorul general al societății, Mihail Marinescu, ne confirmă informația: ”Este angajat la Apă Canal, dar are probleme de sănătate și de altă natură. Omul are alte probleme… Am făcut demersuri către medicul de medicina muncii, noi nu avem nicio problemă la acest aspect. Deci, nu trebuie să luăm nicio măsură suplimentară vis-a-vis de aceste lucruri”.

Directorul general de la Apă Canal 2.000 SA Pitești nu precizează de când este angajat bărbatul la societate și nici pe ce post lucrează. ”E angajat de mai mult timp, e angajatul nostru, dar nu e cazul să facem panică. Avem confirmări de la doctori, nu e o problemă care să ne ridice semne de întrebare nouă, ca societate”, se rezumă să afirme Mihail Marinescu pentru ePitești.

Citiți și: Apă Canal avertizează toți abonații! Sunteți obligați

În prezent, angajatul societății Apă Canal este internat în secția Boli Contagioase, unde primește tratament medicamentos. A fost diagnosticat cu o formă mai ușoară de meningită, nu cu meningită meningococică, afecțiune care a cauzat recent două decese în România.

De asemenea, tot bolnavă de meningită virală, și o femeie de 47 de ani din comuna Recea a fost internată la Spitalul Județean de Urgență din Pitești. Mai multe amănunte, AICI.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90