New Profesional Consult 930 x 122

furt

UN HOȚ A FURAT UN TAXI DE PE O STRADĂ DIN PITEȘTI

Un hoț a furat un taxi de pe o stradă din Pitești. Astăzi, la primele ore ale dimineţii, poliţiştii au fost sesizaţi la 112 de un taximetrist de la firma Taxi Valentin că i-a fost furat autoturismul de pe o stradă din Pitești, în zona Autogării Nord.

Citiți și: Un tânăr de 22 de ani și-a băgat vecinii în sperieți!

Hoțul a profitat de neatenția taximetristului, taximetrist care a coborât din mașină lăsând cheia în contact și motorul pornit. Imediat după furt, taximetristul a urcat în autoturismul unui coleg de serviciu, a sunat la 112 și a plecat în urmărirea hoțului.

Polițiștii au dat repede de urma autorului. După o urmărire de câţiva kilometri, individul, aflat la volanul mașinii furate, a fost oprit și reținut pe raza comunei Băbana.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Bărbatul a fost dus la Poliție pentru audieri, urmând ca împotriva acestuia să fie luate măsurile legale care se impun. Cel mai probabil, va fi reținut pentru 24 de ore pentru furt calificat.

Hoțul are 30 de ani, este din comuna Mărăcineni și nu deține permis de conducere auto. Vom reveni cu detalii.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3