Donaris 930 x 122

accident

UN INCONȘTIENT! BĂUT ȘI CU VITEZĂ, A RĂSTURNAT O AMBULANȚĂ

Un accident de circulație care s-ar fi putut solda cu consecințe grave a avut loc pe drumul județean 732A, în comuna argeșeană Țițești. Potrivit Serviciului Rutier Argeș, vinovat este un șofer băut, în vârstă de 42 de ani, din comuna Albota.

Citiți și: Despăgubiri pentru acești șoferi în caz de accident!

Conform sursei citate, conducătorul auto aflat sub influența băuturilor alcoolice nu a redus viteza într-o curbă la dreapta, pe carosabil umed. Individul a pierdut controlul asupra volanului, iar autoturismul a pătruns pe sensul opus de mers, acolo unde a intrat în coliziune cu o ambulanță privată, care transporta pacienți. În urma impactului ambulanța s-a răsturnat într-un șanț de pe marginea drumului. Patru persoane, toate din ambulanță, au fost rănite. Din fericire, nu grav. Cei patru au 33, 36, 39 și 83 de ani.

Serviciul Rutier Argeș precizează că șoferul ambulanței, un piteștean în vârstă de 42 de ani, conducea regulamentar. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Pitești. O șoferiță s-a dat peste cap cu mașina! A ajuns cu roțile-n sus

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90