Donaris 930 x 122

centru

UN NOU ȘANTIER ÎN PITEȘTI – AȘA VA ARĂTA LA FINALUL LUCRĂRILOR

Un nou șantier în Pitești! Au început lucrările de construire a Centrului național de informare și promovare turistică, în capătul dinspre Centru al Căii Bucureşti, în imediata vecinătate a Colegiului Tehnic „Armand Călinescu”.

Citiți și: Pitești/Centru: „Avem și bordel! Cu tot cu intervenția Poliției!”

Proiectul are o valoare de circa 561.600 de lei și este realizat cu bani europeni și participare financiară de la Guvernul României. Contribuţia municipalităţii se ridică la doar 2% din totalul cheltuielilor eligibile, respectiv 1.081 de lei. Chiar și așa, ne întrebăm care va fi, totuși, utilitatea unui astfel de Centru într-un oraș care numai turistic nu este.

Potrivit Primăriei, aici vor lucra trei persoane, care le vor furniza turiştilor interesaţi date referitoare la trasee şi obiective turistice din Piteşti, Argeş şi din ţară, Centrul urmând să funcționeze în corelare cu centre similare din România, din Bucureşti, Brașov sau Cluj.

Citiți și: Exclusiv. Clădire cu buncăr în Centru – Spații comerciale, servicii medicale și apartamente

Centrul ar urma să fie dat în folosinţă anul viitor, deși inițial Primăria anunțase că va fi inaugurat în luna decembrie a acestui an. (Foto 1: Așa va arăta viitorul Centru național de informare și promovare turistică din Pitești)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3