930 x122 grota rece

Arges

UN ȘOFER ARGEȘEAN A SUNAT LA 112 – CE I S-A ÎNTÂMPLAT

Un bărbat în vârstă de 49 de ani din comuna argeșeană Slobozia a reclamat ieri la 112 faptul că i-ar fi fost furat autoturismul din curtea locuinței sale.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

Polițiștii s-au dus la fața locului și au găsit mașina, avariată, la mai puțin de 1 kilometru distanță de locuința reclamantului.

Oamenii legii au stabilit că, în realitate, autoturismul nu fusese furat. Mai mult, cel care s-ar fi aflat la volan în momentul în care mașina a fost lovită într-un accident este chiar reclamantul, proprietarul. Potrivit Biroului de Presă al Poliției Argeș, care furnizează informația, bărbatul era băut. De altfel, polițiștii l-au dus la Spitalul „Carol I” din orașul Costeşti, acolo unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Conform sursei citate, mașina avea poliţa de asigurare pentru răspundere civilă auto expirată. Este motivul pentru care bărbatul a primit o amendă de 1.000 de lei. În plus, i-au fost reţinute certificatul de înmatriculare şi plăcuţele cu numărul de înmatriculare de la autoturism. De asemenea, individul s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unei mașini sub influența băuturilor alcoolice, faptă pedepsită de lege cu închisoare de la 1 la 5 ani sau cu amendă. (Foto Arhivă: crimetime.ro)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA