EcoMoto 930×122

cornel ionica

UNII CU STADIOANE, NOI DOAR CU STUDII

Unii cu stadioane, noi doar cu studii. Primăria Piteşti promite de ani buni modernizarea stadionului „Nicolae Dobrin” din Piteşti, dar practic nu se întâmplă absolut nimic concret.

Citiți și: Exclusiv. Noul stadion „Nicolae Dobrin”, anunțul care schimbă tot!

În tot acest timp, Guvernul a alocat fonduri pentru modernizarea sau chiar construcţia altor stadioane din ţară, sărind Piteştiul din schemă. Un exemplu concret este stadionul nou construit din Craiova (foto), inaugurat anul trecut. Primăria susţine că a primit promisiuni că proiectul de modernizare a stadionului din Trivale va fi finanţat de la bugetul de stat, dar nu spune şi când se va produce acest lucru.

Ne-am interesat să vedem care este stadiul actual al proiectului. Ei bine, deşi a fost întocmit un studiu de fezabilitate pentru modernizarea stadionului în martie 2016 (!), acesta trebuie să fie actualizat, pentru a fi eligibil! Cu alte cuvinte, trebuie făcute alte studii. Alţi bani, altă distracţie și implicit timp în plus. Nu este ceva nou la administrația primarului piteștean Ionică. Din 2016, de când a devenit primul om al orașului, nu se poate lăuda cu vreo investiție majoră. Tipic!

Citiți și: Pitești. Anunțul zilei despre noul stadion Nicolae Dobrin!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90