EcoMoto 930×122

accident

UPDATE: ACCIDENT. TRAFIC DEBLOCAT

UPDATE (ORA 16:50): Traficul rutier a fost reluat pe ambele sensuri de mers, ne informează Poliția Argeș. 

Citiți și: Informații esențiale pentru toți șoferii!

Acum: Accident. Trafic blocat. La această oră, traficul rutier se desfăşoară anevoios, pe un fir, alternativ pe ambele sensuri de mers, pe DN 7 Piteşti-Râmnicu Vâlcea, pe raza comunei argeșene Drăganu, din cauza unui accident în care au fost implicate un autoturism şi un autotren. Traficul greu este blocat total.

Șoferul TIR-ului a pierdut controlul asupra volanului, remorca rămânând de-a latul drumului. Încă nu sunt cunoscute circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul.

Citiți și: Pitești: Accident în Centru, între două autoturisme!

În urma accidentului, persoanele din autoturism (doi adulți și doi minori) primesc îngrijiri medicale de la un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Argeș. Potrivit Poliției, sunt rănite ușor, având traumatisme minore. Conducătorul autotrenului nu este rănit. Nu sunt persoane încarcerate.

S-au format coloane de autovehicule pe ambele sensuri de mers.

Se estimează ca în aproximativ 45 de minute traficul să fie reluat în condiţii normale.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90