New Profesional Consult 930 x 122

băjești

UPDATE: ARGEȘEANUL DAT DISPĂRUT A REVENIT ACASĂ

UPDATE: Argeșeanul dat dispărut a revenit acasă în seara zilei de 29 decembrie 2016.

Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

Argeșean dat dispărut. Poliția, în alertă. Un bărbat în vârstă de 49 de ani din comuna argeșeană Bălilești, satul Băjești, este dat dispărut de aproximativ 48 de ore. Familia acestuia informează, pe un site de socializare, că bărbatul a plecat de acasă la volanul unui autoturism Renault Megane. Autoturismul are numărul de înmatriculare AG 12 PFH.

Andreea Însurățelu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, declară pentru ePitești că bărbatul ar fi spus familiei că pleacă în pelerinaj la mormântul lui Arsenie Boca. De atunci, acesta nu a mai putut fi contactat telefonic. Cei care au informații despre bărbat sunt rugați să apeleze numărul de telefon unic de urgență 112 sau să meargă la cea mai apropiată unitate de poliție.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90