EcoMoto 930×122

călinești

UPDATE: COPIL ÎN PERICOL, TRANSPORTAT LA PEDIATRIE

UPDATE: Copil în pericol, transportat la Pediatrie. Informația inițială nu se confirmă, în sensul că fetița nu era în stop cardio-respirator, dar avea convulsii febrile, ne precizează ISU Argeș. 

Citiți și: ISU Argeș angajează! Ce posturi sunt disponibile

Copilul a primit îngrijiri medicale, iar ulterior a fost preluat de ambulanța SMURD și transportat la Spitalul de Pediatrie din Pitești. 

Acum: Un echipaj cu o ambulanță SMURD de Terapie Intensivă Mobilă de la Detașamentul de Pompieri Pitești intervine la această oră pentru salvarea vieții unui copil (o fetiță) care s-ar afla în stop cardio-respirator. Copilul este în vârstă de doar un an.

Citiți și: Argeș: Tineri grav răniți! O șoferiță, impact puternic cu o autospecială

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, intervenția are loc în curtea Spitalului Călinești. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv) 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90