New Profesional Consult 930 x 122

apartament

UPDATE: EXPLOZIE ÎNTR-UN APARTAMENT DE PE STRADA EXERCIȚIU, FEMEIE RĂNITĂ

(UPDATE ORA 11:40): Au fost afectate un zid interior al apartamentului în care a avut loc explozia, un zid despărțitor dintre cele două apartamente, ușa de acces de la prima locuință, geamurile celor două apartamente și două autoturisme aflate în parcarea blocului. 

Citiți și: Arges: Șocant! A vrut sa bea o cafea și acum este pe moarte!

(UPDATE ORA 8:30): Proprietara locuinței, locuință situată la etajul 2, a uitat aragazul pornit. Explozia, care nu a fost urmată de incendiu, s-a produs în momentul în care femeia a aprins lumina. Proprietara a fost rănită, iar suflul exploziei a spulberat un zid care separa cele două locuințe afectate și geamurile.

Din al doilea apartament nu au fost persoane rănite. În schimb, un adolescent de 16 ani a suferit un atac de panică, fiind transportat la spital. 

Citiți și: Video – Explozie într-un bloc din Pitești! O tânără a ajuns la spital cu arsuri!

(UPDATE ORA 7:50): ISU Argeș informează că proprietara apartamentului în care a avut loc explozia a suferit arsuri de gradul I pe față și mâini, pe circa 18% din suprafața corpului. Femeia, în vârstă de 79 de ani, va fi transportată la Spitalul Județean de Urgență. 

Explozie într-un apartament din Pitești. A fost explozie în această dimineață, în jurul orei 7, în urma unei acumulări de gaze într-un apartament dintr-un bloc de patru etaje de pe strada Exercițiu din Pitești.

Explozia a afectat două apartamente (apartamentul în care s-a produs explozia și un apartament vecin), potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, care precizează că este vorba de blocul A7.

La fața locului acționează echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj cu o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, un altul cu o autospecială de primă intervenție și comandă și două echipaje cu ambulanțe SMURD de prim ajutor calificat. Vom reveni cu amănunte.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

570×90 MAIA