930 x122 grota rece

agresiuni sexuale

UPDATE: FEMEI AGRESATE SEXUAL ÎN PITEȘTI. SUSPECT, REŢINUT

UPDATE: Femei agresate sexual în Piteşti. Suspect, reţinut. Suspectul are 32 de ani și este din comuna Budeasa. 

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

La capătul audierilor, a fost reținut pentru 24 de ore. „Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.”, precizează Poliția Argeș, care adaugă că există două plângeri în acest caz, dar că numărul femeilor agresate sexual ar fi mai mare. În plină stradă, femeile ar fi fost atinse în părțile intime și pipăite. 

Ultima oră: Femei agresate sexual în Pitești. La această oră, un bărbat este audiat la sediul Poliției Municipiului Pitești.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Individul este bănuit că în cursul zilei de 24 iulie 2018 ar fi agresat sexual mai multe femei pe o stradă din Pitești, informează Biroul de Presă al Poliției Argeș.

Sursa citată nu precizează în ce au constat agresiunile sexuale, câte femei ar fi fost agresate și nici strada pe care ar fi fost comise infracțiunile.

Bărbatul a fost prins în urma unei acțiuni a polițiștilor de Investigații Criminale din Poliția Municipiului Pitești și a colegilor lor de la Secția 1.

Amintim că astăzi un alt individ a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile sub acuzația de viol. Infracțiunea a fost comisă în zona centrală a municipiului Pitești (AICI, subiectul pe larg). (Foto: descriptiv) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90