New Profesional Consult 930 x 122

Pitesti

UPDATE: VIOLATORUL, ARESTAT

UPDATE (ORA 14:15): Violatorul, arestat. Judecătoria Pitești a admis cererea organului de anchetă și a emis pe numele bărbatului din Băiculești acuzat de viol mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

S-a decis! Pitești: Măsură împotriva violatorului.

După cum v-am informat, ieri, în jurul orelor 4-5 dimineaţa, un bărbat în vârstă de 23 de ani ar fi violat o femeie în plină stradă în Pitești (subiectul pe larg, AICI).

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Individul a fost prins și ulterior audiat la sediul Poliţiei Municipiului Piteşti. La capătul audierilor, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Județean Argeş.

,,Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat în faţa instanţei, şi anume în faţa Judecătoriei Piteşti.”, informează Poliția Județeană. 

Potrivit sursei citate, bărbatul va fi propus pentru arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. (Foto: descriptiv) 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3