930×122 CAPRA 5

casa

UPDATE: INCENDIU VIOLENT

UPDATE 2: Incendiul a fost provocat de nepotul proprietarei, „pe fondul unei stări conflictuale” între cei doi, în plus bărbatul fiind și băut. În vârstă de 29 de ani, din Costești, individul a fost reținut pentru 24 de ore sub acuzația de distrugere și va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citiți și: Pitești. Intervenție de urgență în Nord, acum! Arde un apartament!

UPDATE 1: Incendiu violent. Nu au existat victime. Incendiul a izbucnit la o magazie de lemne și s-a extins, din cauza vântului, la acoperișul casei și la un fânar. 

Au ars magazia, în care erau depozitate două tone de lemne de foc, acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 50 de mp și două tone de fân dintr-un fânar de lângă casă. 

Citiți și: Argeș. Incendiu într-o gospodărie!

Cauza incendiului urmează să fie stabilită. 

Incendiu violent, casă în flăcări. Un incendiu puternic s-a produs azi noapte într-o gospodărie de pe strada Salcâmilor din Costești (județul Argeș).

La fața locului au intervenit, cu începere de la ora 2:30, echipaje de pompieri de la Detașamentul Costești, cu două autospeciale cu apă și spumă. A fost trimis și un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat. Vom reveni cu detalii.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3