New Profesional Consult 930 x 122

bascov

UPDATE: LOVITURĂ DE TEATRU ÎN CAZUL PATRONULUI DIN BASCOV REȚINUT DE POLIȚIE

UPDATE: Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care a dispus cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Patronul din Bascov reținut de Poliție pentru 24 de ore a fost prezentat ieri Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar (pus în libertate, dar cu restricții).

Ulterior, tot în cursul zilei de ieri, polițiștii din Drăganu (comuna în care patronul, Constantin Spătaru, are o fermă de porci) l-au reținut din nou pentru 24 de ore! De această dată, într-un alt dosar penal, dosar în care patronul este acuzat de lovire. Astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citiți și: Puști de 17 ani, „vizitat” de criminaliști după ce a contactat o fată de 14 ani

Amintim că bărbatul, în vârstă de 54 de ani, fusese reținut inițial într-un dosar penal de evaziune fiscală, instrumentat de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş.

În urma cercetărilor, anchetatorii au stabilit că, în perioada 2016-2017, bărbatul, în calitate de administrator al unei societăţi, ar fi omis să înregistreze operaţiunile comerciale.

Prejudiciul adus bugetului de stat s-ar ridica la aproximativ 321.000 de lei, prejudiciu pentru recuperarea căruia au fost dispuse măsuri asiguratorii asupra mai multor bunuri imobile, informează Poliția Argeș. (AICI, subiectul pe larg). (Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90