930 x122 grota rece

bcco pitești

UPDATE: PERCHEZIȚII. REȚINUȚI ȘI DUȘI „LA RĂCOARE”

UPDATE: Cei trei bărbați au fost arestați preventiv. 

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Percheziții. Reținuți și duși „la răcoare”. Polițiștii de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate (B.C.C.O.) Pitești, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Costești, au reținut trei bărbați, cu vârste între 25 și 51 de ani, bănuiți de infracțiuni de fraudă informatică și de fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, din cursul anului 2018 și până în prezent, cei trei ar fi fraudat prin intermediul platformelor de comerț online douăsprezece persoane, reprezentante ale unor societăți comerciale din România care au ca obiect de activitate exploatarea materialului lemnos.

Citiți și: Rar vezi așa ceva pe Autostradă! Șoferii nu au mai avut ce face

Prejudiciul produs s-ar ridica la aproximativ 66.000 de lei.

Pentru probarea activității infracționale, ieri au fost făcute trei percheziții la locuințele suspecților, în județele Mureș și Buzău.

Cei trei au fost retinuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

La acțiune au participat și polițiști de la B.C.C.O. Târgu Mureș, Buzău, Alba Iulia, Ploiești și Dâmbovița. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale și al Unității Centrale de Analiza Informațiilor, ambele din Inspectoratul General al Poliției Române.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90