NOR CURIER 930X122

amenzi

UPDATE: ȘOFER PUBLITRANS, PRINS BĂUT LA VOLAN. VA FI DAT AFARĂ

UPDATE: Șofer Publitrans, prins băut la volan. Va fi dat afară. ”Facem precizarea că testarea s-a efectuat la începutul programului şi conducătorul auto în cauză nu a efectuat curse în traseu aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Citiți și: A „plouat” cu amenzi! Patroni argeșeni care au vrut să „fenteze” legea

Nu suntem de acord cu un astfel de comportament al salariaţilor noştri, fapt pentru care în regulamentul intern am specificat că această faptă se sancţionează cu desfacerea disciplinară a contractului individual de muncă.

Atunci când am constatat comiterea unor astfel de fapte, nu am ezitat în sancţionarea celor vinovaţi. În prezent s-a declanşat procedura desfacerii disciplinare a contractului individual de muncă, urmând ca în cel mai scurt timp numitul B.V. să nu mai fie salariatul societăţii noastre”, transmite Publitrans pentru ePitești.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Poliţiştii Biroului Rutier Pitești au desfăşurat ieri o acţiune pentru prevenirea accidentelor rutiere în care sunt implicate autovehicule de transport public de mărfuri şi, respectiv, de persoane.

Au fost verificate aproape 50 de autovehicule destinate transportului public de persoane şi peste 30 de autovehicule destinate transportului public de mărfuri.

În urma abaterilor constatate, au fost date 40 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 10.180 de lei. De asemenea, au fost reținute două permise de conducere și două certificate de înmatriculare.

Pe parcursul acestei acțiuni, poliţiştii l-au depistat pe B.V., de 55 de ani, din Pitești, șofer la Publitrans, care conducea în Pitești un autobuz deși se afla sub influenţa alcoolului. Șoferul societății de transport de călători a municipalității piteștene avea o alcoolemie de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul Publitrans a fost oprit de polițiști la ora 5 dimineața, când ieșea cu autobuzul din curtea societății, urmând să intre pe traseu. 

Tot băut era și R.D., de 53 de ani, din comuna Suseni, care conducea o autoutilitară de transport marfă pe strada Principală din Bradu.

Fiecare dintre cei doi a fost amendat cu 1.305 lei. În plus, ambilor le-au fost reținute permisele auto în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile. (Foto: descriptiv) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90