Donaris 930 x 122

isu argeș

UPDATE: TAMPONARE ÎN TRIVALE

UPDATE: Cele trei persoane rănite au suferit traumatisme cranio-cerebrale și faciale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență. 

Citiți și: ISU Argeș angajează! Ce posturi sunt disponibile

Tamponare acum în Trivale. O tamponare între un microbuz și un autoturism s-a produs în urmă cu puțin timp la intrarea dinspre Centru în cartierul piteștean Trivale, pe Calea Drăgășani, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Potrivit sursei citate, trei persoane au fost rănite, dar sunt conștiente.

Citiți și: Argeș: Tineri grav răniți! O șoferiță, impact puternic cu o autospecială

Un microbuz care transporta călători, care era oprit în stația maxi-taxi din zonă, ar fi fost lovit de autoturism în partea din spate. În urma impactului, microbuzul a fost proiectat într-un alt microbuz. În microbuzul lovit de autoturism se aflau trei pasageri și șoferul, iar în autoturism șoferul și încă o persoană, precizează ISU Argeș.

La fața locului au fost trimise o ambulanță SMURD de prim ajutor, o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă și o alta de la Serviciul Județean de specialitate.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90