New Profesional Consult 930 x 122

isu argeș

UPDATE: TAMPONARE ÎN TRIVALE

UPDATE: Cele trei persoane rănite au suferit traumatisme cranio-cerebrale și faciale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență. 

Citiți și: Tineri din prima generație de studenți ai Facultății de Pompieri, în practică la ISU Argeș

Tamponare acum în Trivale. O tamponare între un microbuz și un autoturism s-a produs în urmă cu puțin timp la intrarea dinspre Centru în cartierul piteștean Trivale, pe Calea Drăgășani, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Potrivit sursei citate, trei persoane au fost rănite, dar sunt conștiente.

Citiți și: Pitești: Petrecere cu zeci de invitați, spartă de polițiști la un restaurant din Trivale

Un microbuz care transporta călători, care era oprit în stația maxi-taxi din zonă, ar fi fost lovit de autoturism în partea din spate. În urma impactului, microbuzul a fost proiectat într-un alt microbuz. În microbuzul lovit de autoturism se aflau trei pasageri și șoferul, iar în autoturism șoferul și încă o persoană, precizează ISU Argeș.

La fața locului au fost trimise o ambulanță SMURD de prim ajutor, o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă și o alta de la Serviciul Județean de specialitate.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441