New Profesional Consult 930 x 122

bradu

UPDATE: TAMPONARE ÎN ZONA AUCHAN BRADU

(UPDATE ORA 15:10): Evenimentul rutier a avut loc în zona hipermarketului Auchan Bradu, din cauza nepăstrării unei distanțe corespunzătoare în mers, ne informează Biroul de presă al Poliției Argeș. Au fost implicate două autovehicule.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Șoferul vinovat, un piteștean în vârstă de 34 de ani, a lovit cu mașina autoturismul din față, condus regulamentar de un bărbat de 45 de ani din Bradu, conform sursei citate. 

Anunțat inițial ca accident de ISU, evenimentul rutier a fost încadrat de polițiști ca tamponare pentru că, tot contrar primelor date furnizate de autorități în urma apelului telefonic de la 112, nu a existat nicio persoană rănită. 

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Un eveniment rutier s-a produs în urmă cu puține minute pe raza comunei argeșene Bradu.

La fața locului, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, au fost trimise un echipaj de ambulanță și un echipaj de pompieri cu o autospecială de intervenție. (Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90