SMART KIDS 930X122

curtea de arges

UPDATE: TÂNĂRUL DIN CURTEA DE ARGEȘ DAT DISPĂRUT, GĂSIT MORT

(UPDATE ORA 11:30): „Un echipaj mixt din cadrul echipelor de căutare l-a găsit pe băiat decedat într-o zonă împădurită de lângă râul Argeș, la limita dintre localitățile Băiculești și Curtea de Argeș, lângă un stâlp de înaltă tensiune. La prima vedere, nu prezintă urme de electrocutare. Cercetarea la fața locului este în curs”, informează Biroul de presă al Poliției Argeș. 

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

(UPDATE ora 11:20): Tânărul din Curtea de Argeș dat dispărut a fost găsit mort. 

Polițiștii și pompierii desfășoară căutări în apele barajului Zigoneni (din comuna Băiculești). Căutările îl vizează pe Marius Ștefan Florea, tânărul în vârstă de 18 ani din municipiul Curtea de Argeș dat dispărut (AICI, subiectul pe larg).

Citiți și: Întâmplare îngrijorătoare, noaptea, pe o stradă din Pitești

Acțiunea are loc pentru că o ipoteză luată în calcul de autorități este aceea că tânărul s-ar fi înecat în apele barajului Zigoneni.

Potrivit Biroului de presă al Poliției Argeș, căutările au fost făcute pe timpul nopții și continuă și la această oră, conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență. „Luăm în calcul orice variantă”, ne precizează Biroul de presă al Poliției Județene.

Poliția a cerut sprijin de la pompieri, la fața locului acționând un echipaj ISU de căutare cu o barcă pneumatică. Pompierii au trimis în zonă și o autospecială de intervenție.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3