New Profesional Consult 930 x 122

curent electric

VÂNT NĂPRASNIC! MII DE ARGEȘENI AFECTAȚI

UPDATE (ORA 18): ISU Argeș informează că nu mai sunt localități fără curent electric.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

UPDATE (ORA 16): Nu au energie electrică 1.505 abonați din 5 localități rurale: Arefu, Dâmbovicioara, Stoenești, Poiana Lacului și Rociu. 

UPDATE (ORA 14): La ora 14 numărul argeșenilor fără curent a crescut la 4.600, în 10 comune: Arefu, Cotmeana, Morărești, Șuici, Merișani, Dâmbovicioara, Stoenești, Oarja, Rociu și Nucșoara. 

Citiți și: Incendiu puternic, acum, în Argeș! Arde un acoperiș imens!

UPDATE (ORA 11): ISU Argeș informează că la ora 11 mai erau fără energie electrică puțin peste 1.000 de abonați, din 5 comune: Șuici, Sălătrucu, Arefu, Cotmeana și Morărești. 

Vânt năprasnic! Mii de argeșeni afectați. Aproape 2.500 de argeșeni nu aveau în această dimineață, la ora 7, curent electric în locuințe.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, din cauza vremii nefavorabile sunt afectate 5 linii de medie tensiune și 88 de posturi de transformare din următoarele comune: Șuici, Sălătrucu, Rucăr, Arefu, Cotmeana, Morărești, Bradu și Moșoaia.

În total, sunt afectați 2.483 de consumatori.

Amintim că județul Argeș se află sub avertizare meteorologică (amănunte, AICI).

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3