New Profesional Consult 930 x 122

autostrada

Veste proastă despre Autostrada Ford!

Veste proastă despre Autostrada Ford!

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat primul mare eșec în infrastructură, precizând că lucrările la tronsonul 1 al drumului expres Craiova – Pitești nu vor fi încheiate la timp, în luna decembrie a acestui an, așa cum este prevăzut în contract.

”Sunt probleme care trebuie rezolvate din punct de vedere al finanțării. Din graficul lucrărilor putem să ne dăm seama foarte simplu că nu vor fi finalizate la finele anului, așa cum e în contract”, a spus Ciucă, aflat pe șantier.

Citiți și: Anunțul zilei de la șeful Dacia!

El a precizat că situația va fi analizată, urmând să fie dispuse „măsuri în consecință” în condițiile în care a fost emis deja un certificat negativ.

La rândul său, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a indicat că este foarte posibil să se ajungă la rezilierea contractului, deși nu se dorește acest lucru. Ministrul a menționat că această companie are în prezent trei proiecte în desășurare în România, centura București, centura Timișoara și tronsonul1, iar ”niciunul dintre aceste proiecte nu merge cum trebuie”.

În primăvară, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, s-a arătat extrem de nemulțumit de stadiul lucrărilor la Tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova – Pitești, denumit „Autostrada Ford”, deoarece va facilita inclusiv operațiuni alecompaniei Ford Craiova, avertizând constructorul că a schimbat legea și poate rezilia contractul.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90