New Profesional Consult 930 x 122

auto

(VIDEO) ARGEȘENII AU DAT NĂVALĂ!

Argeșenii au dat năvală! Aglomerația persistă la Serviciul Public de Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Argeș, din centrul Piteștiului. Și astăzi s-au format cozi.

Citiți și: Panică mare într-o gospodărie din județ!

Amintim că aglomerația este cauzată de numărul mare de oameni care vin să-și înmatriculeze definitiv mașinile odată cu eliminarea, de la 1 februarie 2017, a timbrului de mediu care se achita pentru înmatricularea vehiculelor. Lor li se adaugă și cei care vin să-și preschimbe permisele de conducere.

Citiți și: Dacia, ce lovitură!

Prefectura și conducerea Serviciului au luat măsuri pentru diminuarea aglomerației (montarea unui sistem electronic de atribuire de bonuri de ordine, mărirea numărului de ghișee și prelungirea programului de lucru), dar fără prea multe rezultate, după cum puteți vedea în imaginile filmate astăzi de ePitești.

Alte informații despre acest subiect, AICI.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3