930 x122 grota rece

fukuoka

(VIDEO) GROAPĂ URIAȘĂ ÎN ASFALT, REPARATĂ ÎN 2 ZILE!

Groapă uriașă în asfalt, reparată în 2 zile! Japonezii au reparat în 48 de ore o groapă imensă din oraşul Fukuoka, arată ziarul britanic The Guardian.

Citiți și: Au intrat în istorie! Argeșul are copii talentanți, adevărați campioni!

Groapa imensă a apărut în centrul oraşului Fukuoka în după-amiaza zilei de 8 noiembrie 2016, atunci când pământul s-a surpat, aparent fără motiv. Nimeni nu a fost rănit. Zona a fost imediat evacuată. După ce împrejurimile au fost asigurate, a început munca de reconstrucţie.

Strada a fost reconstruită în doar 48 de ore, iar în restul zilelor s-a lucrat la repararea canalizării și la instalarea de noi felinare şi s-au făcut alte lucrări de verificare. Circulaţia fost redeschisă astăzi.

Citiți și: S-A DESCHIS UN NOU MAGAZIN LOW-COST

Primarul oraşului Fukuoka, Soichiro Takashima, a spus că terenul afectat este acum de 30 de ori mai puternic decât înainte şi că un grup de experţi încearcă să afle cauza prăbuşirii.

Media locală japoneză scrie că groapa avea 30 pe 27 de metri şi 15 metri adâncime şi a fost cauzată de o extensie a unei linii de metrou. Muncitorii care au umplut groapa cu 6.200 de meri cubi de nisip şi ciment în 48 de ore au fost intens lăudaţi pe reţelele de socializare. (Sursa: http://www.mediafax.ro/, titlul și editarea: http://epitesti.ro/)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3