EcoMoto 930×122

carpați

FESTIVALUL_CARPATI_1

JAPONEZI LA FESTIVALUL „CARPAŢI” DIN JUDEŢUL ARGEŞ!

În perioada 10 – 15 august se va desfăşura în judeţul Argeş cea de-a 31-a ediţie a Festivalului Internaţional de Folclor „Carpaţi”.

Citiți și: Au intrat în istorie! Argeșul are copii talentanți, adevărați campioni!

La eveniment vor participa ansambluri folclorice din 11 ţări. Este vorba de România, Indonezia (în premieră), Japonia (tot în premieră), Belgia, Bulgaria, Lituania, Rusia, Macedonia, Polonia, Spania şi Turcia.

Debutul manifestării este programat pentru duminică, 10 august, la Teatrul Alexandru Davila din Piteşti (cu o paradă a costumelor în zona centrală, după ora 16). Ansamblurile folclorice vor evolua apoi în faţa publicului din Câmpulung Muscel (pe 11 august), Topoloveni (12 august), Mioveni (13 august), Curtea de Argeş (14 august) şi Piteşti (15 august).

Citiți și: Pitești. Paradă și spectacole inedite

Cele mai bune ansambluri vor fi premiate pe baza punctajelor oferite de un juriu internaţional (premiul I este în valoare de 3.000 de dolari, premiul II valorează 2.000 de dolari, iar premiul III 1.000 de dolari).

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3