SMART KIDS 930X122

carpați

SEARĂ DE FESTIVAL ÎN MIOVENI

Seară de festival în Mioveni. Ajuns la cea de-a XXXV-a ediție, Festivalul Internațional de Folclor „Carpați” va reveni în Mioveni sâmbătă, 11 august 2018.

Citiți și: Managerul Centrului Cultural Mioveni atrage sponsorizări de zeci de mii de euro!

Locuitorii orașului sunt invitați să se bucure de un adevărat show oferit de ansambluri folclorice din 11 țări: Bulgaria, China, Bosnia și Hertegovina, Cote d’ Ivoire, Georgia, Grecia, Moldova, Serbia, Spania, Turcia și România.

Manifestarea va debuta la ora 18 cu o paradă a portului popular pe bulevardul Dacia și va continua, de la ora 19, cu un spectacol folcloric oferit de către cele 11 ansambluri pe scena amplasată în Centrul Civic.

Citiți și: Se anunță un spectacol de zile mari! Artiști de renume urcă pe scenă

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Argeș și Centrul Cultural Județean, în parteneriat cu Orașul Mioveni și Centrul Cultural Mioveni.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90