Donaris 930 x 122

farmacie

(VIDEO) PITEȘTI: FILMAȚI LA FURAT ÎN FARMACIE

UPDATE: Cei doi au fost identificați. Proprietarii farmaciei spun că sunt din județul Vâlcea. Conform sursei citate, bărbatul ar fi fost condamnat în trecut pentru tâlhărie și ar mai fi cercetat în prezent în alte dosare sub acuzația de furt din magazine. 

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

Pitești: Filmați la furat în farmacie. Reprezentanți ai unei farmacii din Pitești au publicat pe o rețea de socializare imagini surprinse de o cameră video de supraveghere din farmacie.

Citiți și: Întâmplare îngrijorătoare, noaptea, pe o stradă din Pitești

Potrivit imaginilor, un bărbat și o femeie ar fi furat din farmacie mai multe produse. Valoarea pagubei s-ar ridica la 1.200 de lei, precizează reprezentanții farmaciei.

Aceștia au postat imaginile în speranța că cineva îi va recunoaște pe prezumtivii autori, anunțând, totodată, că vor face plângere la Poliție în cazul în care în următoarele zile cei doi nu vor înapoia produsele pe care le-ar fi furat.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90