Donaris 930 x 122

politia

(VIDEO) PITEȘTI: MASCAȚI ÎN ACȚIUNE!

Pitești: Mascați în acțiune! Primul eveniment din programul organizat de Poliția Argeș pentru aniversarea Zilei Poliției Române a avut loc în această dimineață.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Preșcolari și elevi au asistat la sediul din Pitești, de pe strada Victoriei, al Poliției argeșene la un exercițiu demonstrativ de capturare a unui infractor.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

De asemenea, polițiștii le-au prezentat copiilor autospeciale de intervenție și o motocicletă de Poliție folosită pe autostrăzi. Copiii au aplaudat și prestația unui câine de intervenție al Poliției din Argeș.

La acțiunea de astăzi au participat poliţişti de la Serviciul Rutier, de la Serviciul Criminalistic şi de la Serviciul Acţiuni Speciale („mascații”). Scenele demonstrative au fost prezentate și explicate de Mădălin Zamfir, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Argeș.

Programul pus la punct de Poliția Argeș pentru aniversarea a 195 de ani de la atestarea documentară a Poliţiei Române Moderne va continua și în zilele următoare și va culmina vineri, 24 martie 2017, cu o defilare în centrul Piteștiului. Programul complet, AICI.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3