930 x122 grota rece

Arges

(VIDEO) PROMENADA ARGEȘULUI, PARADISUL GUNOAIELOR

Sunt ani și ani de zile în care Primăria nu a fost în stare să reamenajeze util și plăcut digul din Pitești al râului Argeș. Abia recent municipalitatea a adus în dezbatere publică un proiect urbanistic în acest sens.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Până la eventuala concretizare a proiectului va mai curge multă, foarte multă apă pe Argeș. Perioadă în care, ca și până acum, zona va fi sufocată de gunoaie, buruieni și vegetație crescută anapoda. După cum puteți vedea și în imagini, priveliștea este mai mult decât dezolantă. Desigur, în ceea ce privește gunoaiele, de vină sunt și indivizii care le aruncă la întâmplare, nu doar autoritățile care nu se sinchisesc să le ridice.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Vă amintim că Primăria Piteşti propune un Plan Urbanistic Zonal pentru amenajarea unei zone de promenadă şi a unei piste pentru bicicliști pe porţiunea cuprinsă între Podul Viilor şi strada Lânăriei (în dreptul plajei Tudor Vladimirescu), pe digul râului Argeş. Un proiect pentru aceeași zonă are și un tânăr pasionat de IT. Amănunte, aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/video-spectaculos-promenada-argesului-proiect-uimitor/.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90