(VIDEO) RESPECT! POMPIERUL SALVATOR, FELICITAT | ePitesti
New Profesional Consult 930 x 122

isu

(VIDEO) RESPECT! POMPIERUL SALVATOR, FELICITAT

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș salută intervenția pompierului Mugurel Costache, care astăzi a salvat viața unui câine intoxicat cu fum în urma incendiului dintr-un apartament de bloc din cartierul piteștean Războieni. Detalii, AICI.

Citiți și: (VIDEO) UPDATE: INCENDIU. FUM GROS ÎN NORD

„În momentul sosirii echipajelor la fața locului, incendiul se manifesta cu flacără deschisă și degajări mari de fum. Pompierii militari au acționat simultan pentru evacuarea locatarilor din bloc, dar și pentru lichidarea incendiului. A fost salvat proprietarul, care era inconștient, cu intoxicație severă, și predat echipajului SMURD de terapie intensivă mobilă.

Citiți și: UPDATE: IMPACT VIOLENT. TRIMISĂ DESCARCERAREA

Totodată, pompierii argeșeni au evacuat din apartamentul invadat de fum un cățel inconștient. Fără să stea pe gânduri, mânat de deviza noastră, a pompierilor SMURD, Cine salvează o viață, salvează o lume întreagă!, colegul nostru plutonierul major Costache Mugurel a resuscitat cățelul, făcându-i, inițial, respirație gură la gură și masaj cardiac extern, până când un alt pompier paramedic l-a ajutat cu o mască de oxigen. După câteva minute, cățelul și-a revenit și a fost transportat de un echipaj al pompierilor la o clinică veterinară.

Deși firesc, gestul colegului nostru a fost foarte apreciat de toată lumea!”, transmite ISU Argeș într-un comunicat de presă intitulat „Pentru noi, fiecare viață salvată contează!” (Foto și video: Mihai Neacșu)

Nisan 555×222
Nisan 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066