New Profesional Consult 930 x 122

gaze

(VIDEO) SEDIU DIN TRIVALE, EVACUAT

UPDATE: „În urma măsurătorilor făcute, nu s-au depistat scurgeri de gaze, iar mirosul a dispărut după aproximativ o jumătate de oră, ulterior permițându-li-se persoanelor să reintre în clădire.”, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Citiți și: Apare o nouă taxă! Toți vom plăti!

Sediu din Trivale, evacuat.

Citiți și: Avertisment teribil pentru românii cu centrale de apartament!

Sediul de pe strada Calea Drăgășani din Trivale – Pitești al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Argeș a fost evacuat în urmă cu puțin timp. Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, în jur de 50 de persoane au fost scoase din clădire. Motivul l-a reprezentat un puternic miros de gaze.

Alimentarea cu energie electrică a clădirii a fost oprită. Un echipaj de pompieri cu o autospecială cu apă și spumă a asigurat zona până la venirea lucrătorilor de la Distrigaz. La fața locului s-a deplasat și un echipaj al Poliției Locale. Reprezentanții Distrigaz vor stabili cauza incidentului. (Foto și video: Mihai Neacșu)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3