NOR CURIER 930X122

ministerul turismului

VIN TICHETELE! DECIZIE OFICIALĂ PENTRU 2019

Vin tichetele! Decizie oficială pentru 2019. Angajații de la stat vor beneficia de vouchere de vacanță și anul viitor.

Citiți și: Apar trei tipuri noi de vouchere pentru români!

„Efectele benefice asupra industriei turismului din România prin introducerea acestei măsuri au determinat Ministerul Turismului să promoveze la nivelul Guvernului păstrarea voucherelor de vacanţă şi pentru anul 2019.”, informează Ministerul Turismului.

„Măsura acordării voucherelor de vacanţă vizează 1.200.000 de români, care sunt încurajaţi astfel să-şi petreacă concediile în ţară.

Citiți și: 2.000 de lei pentru tinerele mame!

Potrivit Institutului Național de Statistică, România a înregistrat anul acesta o creştere de 4,1% în primul semestru a numărului de turişti în comparaţie cu aceeşi perioadă a anului trecut, iar acest aspect se datorează şi voucherelor de vacanţă, potrivit analizelor financiare comunicate şi de mediul privat.”, precizează sursa citată.

Amintim că valoarea unui voucher de vacanță este de 1.450 de lei. Voucherele pot fi folosite numai în hotelurile şi pensiunile din România şi asigură cazarea, masa, transportul, tratamentele în staţiunile balneare şi serviciile suplimentare oferite de unităţile de cazare, precum şi alte servicii incluse în pachetul turistic achiziţionat de beneficiar.

Vouchere de vacanță primesc angajații din sistemul public și angajații din cadrul companiilor cu capital majoritar de stat.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3